21.04.2023.

11:52

Foto: E stock/Miloš Rafailović/Antonio Ahel/Marko Đoković/Dejan Živančević

Džet set

NEMA S KIM NIJE BILA! Ovo je spisak frajera koje je "oborila" Maja Marinković!

Starleta je u toku učešća u "Zadruzi 2", "Zadruzi 3", "Zadruzi 4" i "Zadruzi 5" imala buran ljubavni život, a najviše će ostati upamćena njena turbulentna ljubav sa Markom Janjuševićem Janjušem koji je zbog nje uništio svoj brak. 

Ona je, između ostalog, tokom svog takmičenja bila u vezi i sa Milanom Jankovićem Čorbom, zatim Bilalom Brajlovićem i Markom Markovićem.

Informer

 

Atraktivna crnka je u šestoj sezoni obnovila ljubavnu romasu sa Filipom Carem, koji ju je i diskvalifikovao iz pete sezone istoimenog rijalitija.

Informer

 

Među njenim momcima je, takođe, i pobednik rijalitija "Parovi" Mladen Vuletić, sa kojim je Maja bila u spoljnom svetu, a on je danas oženjen bivšom zadrugarkom i voditeljkom Jelenom Pešić, sa kojom čeka drugo dete.

Informer

 

Starleta je kroz rijaliti uvek važila za atraktivnu devojku, međutim, svojim izgledom nije bila zadovoljna, pa je stalno menjala lice. 

Informer

 

Maja Marinković podvrgla brojim estetskim operacijama kako bi izgled dovela do savršenstva i danas je konačno zadovoljna, a mnogi kažu da je promenila lični opis.

Na internetu se mogu pronaći i brojni video snimci iz rijalitija na kojima Maja provodi vreme, ali i leži ispod pokrivača i sa Vladimirom Tomovićem i sa Markom Miljkovićem, a šta se tu dešavalo može se samo nagađati.

Osim toga, Maja Marinković je prošle godine svojoj dobroj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža u spoljnom svetu Predraga Raspopovića Pecu, a potom se on ipak vratio Aleksandri.

Maja je prekjuče doživela svoj vrhunac, kada je završila u krevetu sa aktuelnim učesnikom Zadruge, Zvezdanom Slavnićem, koji je prevario Anđelu Đuričić.