24.04.2023.

09:49

Foto: Printscreen

Džet set

ANĐELA JAVNO PROZVALA RODITELJE! Đuričićeva i dalje insistira da joj se pošalje čestitka: Meni je to nenormalno!

Anđela je od prošle nedelje očajna zbog toga što za praznike od porodice nije dobila ni poklon i čestitku za najveći hrišćanski praznik, a pre samo pet dana ju je i javno ostavio dečko Zvezdan Slavnić.

Đuričićeva je očekivala da će barem juče, kada je bio rođendan Jovane Tomić Matore, dobiti neki znak od roditelja da su još uvek uz nju, ali se iz Anđelinih rodnih Đenovića i dalje niko nije oglasio.

Mlada Crnogorka nije krila da je zbog toga jako tužna.

- Nije mi očekivano da mi ne pošalju čestitku, meni je to nenormalno. Znate neke stvari i baš zbog toga kad vide koliko mi je teško, valjda treba da se pošalje kad vide koliko su me povredili jer mi je nisu poslali. Ispada kao da su me ostavili, to me boli više nego bilo šta drugo - govorila je Anđela, Car se nadovezao:

- Biće drugačije kad vide da imaš čvrst stav.

"Čestitka bi značila odobravanje ovoga što ova čini, a to normalni ljudi ne rade", "Zbog pokojnog brata treba da joj pošalju čestitku!? Monstrum. Oni nju povredili? Monstrum bez trunke empatije za bilo koga!", "Oni su nju povredili, o Bože sačuvaj... Da je nije onaj ludak ostavio ne bi toliko dramila, sad se setila roditelja! Ona priča o podršci? Katastrofa!", "Šta reći kad je ova devojka izjavila kako joj je ovo najgore što joj se desilo u životu, gore od smrti rođenog brata", "Očekuje čestitku, a još bi bila sa Zvezdanom da on nju nije prvi ostavio. Nikada ona njega prva ne bi ostavila, tako da ona nista nije shvatila. Jako loša osoba Anđela...", "Čuj zbog brata treba da joj pošalju čestitku... Ucenjuje roditelje, patetika teška, koristi nemili događaj sa bratom. Sram te bilo! Tvoji roditelji su sa tobom doživeli najgoru tragediju", "A da li vidiš ti koliko su oni povređeni!? Sebično i bezobrazno stvorenje koje nikako da shvati bol drugih. Trebalo je da misliš na to pre Zvezdana, sada je kasno", "Bravo za roditelje" - bili su samo neki od komentara gledalaca, a kako je izgledao njihov razgovor možete pogledati u videu iznad.