26.04.2023.

19:29

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Džet set

ANA BILA VEZIVANA I MUČENA!? Šok optužbe Zvezdana, nije više mogao da ćuti, progovorio o Aci Buliću!

On je ispričao kako je Bulić psihički i fizički maltretirao Anu tokom njihove veze i tvrdi da je Bulić gasio cigarte po Aninom telu i da je prošla pravi pakao sa njim. 

- Jao, sirotinjo i Bogu si teška! Pa šta on mene briga ja sam j*bao njegovu devojku,ne on moju. Jesi sad si Ana Acina idi da objasniš deci kako ti je gasio cigarete na ruku i kako te je vezivao. Hoćeš da objasniš deci kako te zlostavljao, kako je šetao sa pet riba pored tebe. Jesi Bulićka tukao te i vezivao, maltretirao, da, da. Teško da se kontrolišeš na monstruozne lažeš. Budalo jedna maltertirao te samo tako - ispričao je Zvezdan pozivajući se na to da mu se ona lično žalila dok su bili u velikoj ljubavi.

Informer

 

Kada je videla da je vrag odneo šalu i sama je potvrdila da je Aca bio nasilan:

-  Uvek te je boleo Bulić. Svi znaju da sam Acina i opet dođem na Anu Acinu, to te ceo život boleo. Što te toliko boli Aca? Tako je, gasio mi je cigarete po celom telu. Nemoj samo ti da se brineš, pokazao si ko si i šta si. Ti samo cepaj po Buliću - ironično je rekla Ana Ćurčić koja od ulaska u Belu kuću ima podršku bivšeg partnera. 

Informer