28.04.2023.

14:16

Foto: Printscreen

Džet set

NIKO NIJE ŽRTVA, SVO TROJE SU U DOGOVORU!? Ana, Zvezdan i Anđela skovali TAJNI PLAN, bivši zadrugar otkrio sve detalje!?

Danima se u "Zadruzi" polemiše o novonastaloj situaciji i raskidu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji je je šokirao sve zadrugare, ali i kompletnu javnost.

Međutim, to je mnoge navelo na razmišljanje o njihovom dogovoru, o kom je i sam Zvezdan progovorio tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca". 

Informer

Zvezdan Slavnić

- Da li si namerno raskinuo sa Anđelom, kako bi napravio od nje žrtvu? - glasilo je pitanje, a Zvezdan je sarkastično odgovorio:

- Jeste, dogovor nam je da ona bude žrtva i odnese pobedu, a novac ćemo posle podeliti. S obzirom da je Ana uključena u sve, i njoj će pripasti jedan deo.

Informer

Zvezdan, Anđela i Ana smislili način da uzmu pare?

Ipak, kako piše Republika, radi se o dogovoru, koji je, ni manje-ni više, nego sklopljen i pre samog ulaska u "Zadrugu 6". Naime, izvor blizak zadrugaru potvrdio je ove njegove reči i otkrio nove detalje njihovog dogovora:

- Dosta nam je da gledamo Anu koja glumi žrtvu, a i ona je uključena u taj dogovor. Svi su se sastali pre ulaska u "Zadrugu" i sklopili dogovor, a Zvezdan aktivno radi na tome. S obzirom da su pratili prethodne sezone "Zadruge", Ana i Zvezdan su shvatili da bi mogli unovčiti svoj brak, koji tako funkcioniše godinama, a Anđela je svakako ušla zbog novca, zbog čega joj je pobeda jako bitna, zato je odmah pristala na ovaj plan. Sad, da li se ona u međuvremenu zaljubila, ne znam, ali iskreno, ne verujem - izjavio je on.