19.05.2023.

15:53

Foto: Printscreen

Džet set

ANĐELA DALA ZAKLETVU BRATU NA NJEGOVOJ SAMRTI!? Car JEDINI zna njenu TAJNU i zašto se Đuričićeva ovako ponaša, evo šta mu je obećala!

Kako je sama opisala još prošle godine, najgori momenat u njenom životu je kada joj je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći, a kako Svet saznaje, nesrećni mladić izdahnuo je Anđeli na rukama i to je za nju najveći stres u životu! Osim toga, dok se borio za život, brat je od Anđele tražio da mu se zakune u jednu stvar i ona je to i učinila.

Informer

Anđela i njeni roditelji doživeli su stravičnu tragediju...

- Svi kritikuju Anđelu, ali ono što je ona preživela mnogi ne bi mogli. Brat joj je umirao na rukama, a ona ga je kroz suze molila da je ne napušta. To su strašne stvari i jako veliki stres za mladu osobu. Ona je u rijalitiju negde našla beg od svega, a sad joj ni tu ne cvetaju ruže, jer je na stubu srama zbog ljubavi - započinje navodno izvor za Svet i dodaje:

Informer

Anđela Zvezdanu prelazi preko svega, samo zato da bi ostala sa njim...

- Dok se borio za život, shvativši i sam da umire, zamolio je da mu obeća da uvek bude srećna, kao i da prati svoje srce. Zato se ona i bori za Zvezdana i tu ljubav. Voli ga uprkos svemu, a kako je bratu obećala da će se kroz život voditi srcem, trpi čak i poniženja. Spremna je na sve dok je još drže osećanja, a negde je i Zvezdana sudbina ubacila u to njeno obećanje i datu reč. Ona je i Caru šapnula kako ne može da odustane od Zvezdana, jer je dala reč bratu da će se boriti za ljubav do poslednjeg atoma snage.

Podsetimo, Anđela je javno kroz suze ispričala kako je podnela gubitak brata:

- Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvešćenom i katastrofalnom stanju. Bio je onesvešćen, ali mu je i dalje kucalo srce. To je najteža slika koju sam videla u životu. Hteli smo da pravimo planove za budućnost, ali nam se nije dalo - ispričala je Anđela.