21.05.2023.

14:42

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

PREVARA GA JE KOŠTALA 150.000 EVRA! Otkriveno gde je i šta radi bivša žena repera!

Ivana je istakla da je u njenom životu sve ostalo isto, nije ništa promenila, prija joj što nema pažnju javnosti koju je imala. 

- Na istom sam mestu, isto živim i to je to. Ne bih da više bilo šta izlazi o meni. Uvek kažem da nemam komentar na svako pitanje. Meni ovakav način života apsolutno odgovara.

Ivana je aktivna na društvenim mrežama, bavi se i dalje svojim kozmetičkim salonom, ima 111.000 pratilaca na Instagramu. 

Informer

 

Ivana i Ša su se zvanično razveli 7. juna 2021. godine i to tako što je ona bila na sudu da bi potpisala papire za razvod, dok je za Ša to učinio njegov advokat, jer je on bio u Zadruzi.

Reper je, nekoliko meseci posle razvoda, ispričao da ga je to jedino zabolelo kada je rastanak od bivše supruge u pitanju cifra koju je morao da plati. 

Informer

 

- Jedino ta podela imovine. To je sudski postupak koji se tako odvija, ali ona je znala kako sam ja krvavo zaradio taj novac i o kome sam sve brinuo sa istim. Zameram joj iskreno što je uzela toliko novca, i mislim da preko toga nikada neću preći. Više puta sam pričao o tome, je*eš pare, ja sam galantan i sugurno je da bih joj dao da ima dovoljno za život, ali je preterala. Uzela mi je preko 150.000 evra u brakorazvodnoj parnici. Uzela je i stan i lokal i još svašta, ali dobro... - ispričao je svojevremeno Ša.

Informer