23.05.2023.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

POČELA JE DA HALUCINIRA... Marija vodi Miljanu na psihijatriju, Kulićeva očajna zbog ćerkinog ponašanja: Meša alkohol i lekove!

Informer

Marija tvrdi da je Miljana počela da halucinira jer meša lekove i alkohol...

- Miljana je sve izmislila, pretila je da će da uništi Bebicu, pa je medijima slala poruke da ju je on pretukao i davio. Prava istina je da je ona izujedala njega i mene! Počela je da halucinira jer je pila alkohol kod drugarice u Nišu, a pre toga je popila jake lekove zbog svog psihičkog stanja. Sve joj se pomešalo i počela je da priča gluposti. Niko je ni prstom nije taknuo, a ona nas blati!

Opet se kocka

Miljana Kulić je pre skoro dva meseca napustila rijaliti i odmah se vratila kockanju:

- Htela je da ide da se kocka, a onda je pravila haos jer je nismo pustili. Ona je bolesna i kockar je, ali i za to ima rešenje. Neću da dozvolim da prokocka sve što je zaradila i da njeno dete ostane bez ičega! - kaže Marija.

- priča uznemireno Marija i dodaje da je čvrsto odlučila da odvede ćerku u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica", gde je Miljana već bila smeštena 2019. godine, kada je pretila da će se ubiti:

- Hitno joj je potrebno ozbiljno lečenje u "Toponici"! Ona niti zna kakve poruke šalje ljudima, niti zna šta priča! Od juče je njen mobilni telefon kod mene i biće dok se potpuno ne izleči. Siniša i ja smo bolesni ljudi, operisani, i ne možemo da trpimo ovaj haos koji pravi. Ni njeno dete ne može da odrasta uz takvu majku!

Podsetimo, diskvalifikovana učesnica "Zadruge" preksinoć je u porukama koje je poslala Pinku optužila Bebicu da je nasilnik.

Informer

Miljana je Bebicu optužila za nasilje...

Ubio me od batina ovaj smrad Nenad! Idem pravo u SUP sve da prijavim! Gušio me je, davio i udarao glavu o zid! Više me niko ne interesuje, idem da skočim! Majka još viče na mene - piše u porukama, a onda joj je, navodno, Bebica oteo telefon i poslao sledeću poruku produkciji:

- Nenad je. Nisam joj dao da ide u kazino...

Informer

Par sati nakon "incidenta" Kulići su rekli da su sve izmislili...

Nekoliko sati kasnije Miljana je za Instagram pozirala sa svojom porodicom i napisala: "Pozdrav za sve pratioce. Prvoaprilska šala"!?