26.05.2023.

08:25

Foto: printscreen

Džet set

POZNATO KADA ĆE SE ODRŽATI FINALE "ZADRUGE 6"!? Pink ukida popularni rijaliti NAJKASNIJE do OVOG datuma!?

Informer

Veliko finale će se navodno održati do 10. juna...

- Ova Željkova odluka sve nas je zatekla, a sada se ubrzano radi na pripremi finala koje je trebalo da se dogodi tek u julu. Sve će biti baš kao što je publika "Pinka" i navikla da bude, a pobediće baš onaj ili ona kog oni odaberu. Za sada je poznato da će se kraj odigrati najkasnije 10. juna - navodno otkriva dobro obavešteni izvor za Srbija Danas.

Do ovog datuma mnogobrojni gledaoci moraće da se odluče koga će od takmičara krunisati pobedom u poslednjoj sezoni ovog rijalitija.

Završnica "Zadruge" na ovaj način je pomerena mesec dana ranije od planirane.Popularni TV format emitovao se šest sezona, a u prvih četiri pobednice su bile učesnice - Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić i Nadica Zeljković. U petoj sezoni, pobedu je odneo Dejan Dragojević. Pobednici dobijali su nagradu od 50.000 evra. Koncept je podrazumevao da kamere u svakoj sezoni prate živote stanovnika Bele kuće.

Podsetimo, vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, na društvenoj mreži Tviter obrazložio je svoju odluku o gašenju rijalitija "Zadruga".

Informer

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, odlučio je da ukine "Zadrugu"

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović.