27.05.2023.

18:07

Foto: Youtube printscreen

Džet set

ANA SE GUŠI U SUZAMA NAKON ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE! Neutešno sedi na krevetu i grli njegovu majicu (FOTO)

Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan je danas sa svojom devojkom Anđelom Đuričić iz "Zadruge 6". On je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela prišla Maji Marinković s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod.

Uprkos upozorenjima Velikog šefa da je nasilje strogo zabranjeno i da će svi bez milosti biti kažnjenim, ljubavni par je prekršio sva pravila i zbog toga hitno izbačen iz Bele kuće.

Informer

Anđela nasrnula na Maju

Anđela i Zvezdan su nakon diskvalifikacije otišli kod Moke Slavnića, a ekipa Informera ih je snimila dok su unosili svoje stvari koje su im dopremljene u crnim vrećama iz Šimanovaca.

Đuričićeva nije bila raspoložena da komunicira sa novinarima, pa je neprestano vikala na Slavnića da se vrati u stan, dok je on samo kratko poručio da je dobro.

- Dobro smo, sve je u redu, to mogu da kažem samo - rekao je Zvezdan

Sa druge strane, Ana je doživela nervni slom u rijalitiju. Zadrugarka nije mogla da poveruje šta se dogodilo, pa je neutešno sedela na svom krevetu, grlila i mirisala Zvezdanovu majicu i grcala u suzama.

Informer

Ana plače zbog Zvezdana

Zadrugari su pokušali da je uteše, ali im nije pošlo za rukom, jer je ona dugo vremena nakon diskvalifikacije sedela uplakana, a na kraju je izašla sa Zoricom u dvorište gde je i dalje nastavila da plače.