27.05.2023.

20:01

Foto: printscreen

Džet set

PRVA SLIKA IZ DOMA SLAVNIĆA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Anđela i Zvezdan ne skidaju osmeh sa lica, uz njih sve vreme i ona (FOTO)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić danas su diskvalifikovani iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" zbog nasilnog ponašanja. Naime, lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela prišla Maji Marinković s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod.

Anđela i Zvezdan su nakon diskvalifikacije otišli kod Moke Slavnića, a ekipa Informera ih je snimila dok su unosili svoje stvari koje su im dopremljene u crnim vrećama iz Šimanovaca.

Kada je videla novinare, Anđela je počela da histeriše i da se dere na Zvezdana, koji je bio bio raspoložen i voljan da da izjavu.

- Dobro smo, sve je u redu, to mogu da kažem samo - rekao je Zvezdan koji je bio primoran da se vrati u zgradu jer mu je Anđela tako naredila.

Ubrzo nakon toga, Moka je na kratko otišao do prodavnice da kupi ono što je Zvezdani i Anđeli potrebno i tom prilikom kratko je poručio da nije besan na njih dvoje zbog diskvalifikacije, ali da mu je žao što nisu uzeli novac u rijalitiju. 

- Nisam razočaran, sve je to samo igra, to mi je slogan života. Par dana pred rijaliti su se diskvalifikovali, a mogli su da uzmu još koju kintu - izjavio je Moka. 

Sada se, na društvenoj mreži Instagram pojavila prva fotografija iz porodičnog doma Slavnića.

Naime, na krevetu je sedela nasmejana Anđela koja je grlila Zvezdana, a pored nje je bila Tamara Nikezić, bivša Mokina devojka sa kojom je raskinuo pre par dana, kao i sam Moka. 

Informer

Slika iz doma Slavnića

Šta se zapravo desilo nakon diskvalifikacije i kako će se dalje razvijati ljubav između Zvedana i Anđele ostaje nam da ispratimo.