27.05.2023.

21:00

Foto: Informer

Džet set

VAŽNO JE DA SE ČUJE GLAS NARODA! Oglasila se Iva Grgurić nakon vesti o ukidanju "Zadruge", podržala odluku Mitrovića

Ukidam "Zadrugu", kaže vlasnik televizije Pink Željko Mitrović! Posle šest sezona, 400 takmičara i 300.000 evra uloženih samo u nagrade za pobednike, najpopularniji rijaliti u regionu odlazi u istoriju! Superfinale "Zadruge 6" zakazano je za 8. jun, a najviše šansi da kao poslednji zadrugar napusti imanje u Šimanovcima ima Ana Ćurčić, i to bogatija za 50.000 evra.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića odlučio sam da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program "Zadruga". Verujem da su jedinstvo Srbije i procena predsednika važniji od svakog interesa Pinka i mog ličnog - rekao je Mitrović.

Informer

Željko Mitrović

Kako Informer saznaje, veliko finale, zakazano za 8. jun u 21 sat, u kom će biti izabran pobednik, izgledaće isto kao i prethodnih godina.

- Emisiju će voditi Dušica Jakovljević, uz podršku Ivane Šopić, Darka Tanasijevića i Marka Đedovića. Publika će, kao i u prethodnih pet sezona, glasati za pobednika putem SMS-a. Zatim će se u određenim vremenskim razmacima praviti presek glasova i izbacivaće se takmičari koji budu imali najmanju podršku gledalaca. Svi učesnici će dobiti zarađene honorare, a onaj ko bude imao najviše glasova gledalaca uzeće i nagradu od 50.000 evra - priča naš izvor i dodaje da producenti već razmišljaju šta će umesto "Zadruge" emitovati kad krene jesenja sezona:

- Još se ne zna šta će se od septembra emitovati u terminima koji su bili rezervisani za "Zadrugu". Imaju nekoliko ideja i sigurno je da će to biti neki veliki projekat.

Pobednica treće sezone rijalitija, Iva Grgurić, saglasna je sa odlukom Velikog šefa o ukidanju "Zadruge". 

Informer

Iva Grgurić

- Podržavam odluku Željka Mitrovića! Važno je da se čuje glas naroda i da on odluči šta želi da gleda na televiziji. "Zadruga" je nekome pomogla, nekome odmogla, a meni je baš pomogla - kaže Grgurićeva.