30.05.2023.

09:12

Foto: printscreen

Džet set

ŠTA SI SVE NAPRAVILA, DOBRO SMO I ŽIVI! Otac Anđele Đuričić besan kao ris, ovo su njegove prve reči!

Anđela je odmah priznala da se čula s majkom i ocem, te da su joj iste sekunde sve zamerili:

- Javila sam se:"Tata, jesi li dobro? Kako si?". Čovek me pitao:"Šta jesam li dobro? Šta si sve napravila dobro smo i živi i zdravi". Stvarno, odmah mi je rekao sve što je imao. Pitao me je:"Znaš li ti šta si nam napravila? Znaš li koliko vremena su nam novinari proveli ispred kuće?" Nije mi pominjao Zvezdana, samo mi je rekao da, i mama i tata sa oboje sam se čula, da ćemo porazgovarati o svemu što se dešava, što se dešavalo i što će se dešavati - kazala je Anđela koja je prokomentarisala i prodaju kuće u Herceg Novom za koju su mnogi mislili da žele da je prodaju od kada je ona napravila opštu pometnju u rijaliti programu:

Informer

Anđela i Zvezdan

- Kuća je godinama na prodaju, jedva čekamo da je se otarasimo jer svako želi svoj mir. Od tragedije stoji da prodajemo kuću, ne želimo je više, loše stvari nas vezuju za nju - istakla je za "Hype".

Informer

Otac joj je besan kao ris... Anđela sa roditeljima

Razlog za Anđelinu diskvalifikaciju je taj što je nasrnula na Maju Marinković, a Đuričićeva je sada priznala da joj je Zvezdanova prevara sa starletom najteže pala:

- To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve - šokirala je Anđela priznanjem.