30.05.2023.

21:36

Foto: printscreen

Džet set

CAR SPREMA SPEKTAKL ZA ALEKS! OTKRIVENO KADA ĆE JE VERITI! Filip: Želim da se smirim i oženim

Momak iz Crikvenice je pre nekoliko dana najavio veridbu sa Aleks, i to pre izlaska iz rijalitija koji se završava 8. juna, a sada je otkrio i kako planira da zaprosi devojku.

Car želi da prosidba bude u Beloj kući, jer su tu započeli vezu.

- Želim da se smirim i oženim. Siguran sam sto posto da ona mene voli, na način na koji ja volim nju. Prvo sam mislio da ne treba ovde da je zaprosim, ali kad se osvrnem na naš početak, koji se ovde desio, shvatio sam da bi ipak trebalo. Aleks je bila moja prva devojka u rijalitiju, a ja njen prvi dečko. Nakon toga smo se razdvojili, menjali partnere, da bi se na kraju spojili - ispričao je Filip Drvetu mudrosti.

Informer

Filip Car kod Drveta mudrosti

Filip je rekao da je "testirao" Aleksandrinu ljubav.

- Imam osećaj da niko neće moći da nas razdvoji. Nju sam testirao, analizirao sam je kroz naše razgovore. Pitao sam je da li je spremna da ode u moj grad, rodi mi dete i živi drugačije, a ona mi je rekla da može. Odlučio sam da se verim ovde, a ti drvo meni samo reci da li je to moguće - rekao je on i otkrio kako zamišlja njihovu veridbu:

Informer

Filip Car organizuje veridbu

- Hteo sam da stavimo klupu isped "rehaba", ja bih sa njom razgovarao o tome da treba da razmislimo o našem odnosu ipak, da ne bi uopšte naslutila šta se dešava. Dok budemo pričali, želim da se svetlo ugasi, i da se u jednom momentu spusti cirada na kojoj će pisati: ''Želiš li da budeš moja žena?!'' I želim i prskalice.

Na ovaj zahtev mu je Drvo poručilo:

Informer

- Prosidba će se desiti u petak uveče. Biće lepše nego što možeš i da zamisliš. Sad se vrati kod Aleks i nemoj ništa da joj kažeš - poručilo je Drvo Caru.