31.05.2023.

11:45

Foto: printscreen instagram

Džet set

MIKSI DRMA PO KLUBOVIMA JAČE OD POJEDINIH PEVAČA! Otkriveno kolika novca uzima za nastup, CIFRA JE VIŠE NEGO PRISTOJNA!

Miljana već ima zakazane nastupe, a nedavno je angažovala i estradnog menadžera Miloša Tomića, koji joj pomaže oko muzičke karijere.

- Tek nedavno smo započeli saradnju i zasad dobro funkcionišemo. Trudimo se da dogovorimo što više nastupa u narednom periodu. To nam je prioritet - kaže Miljanin menadžer.

Na pitanje da li je Kulićeva zahtevna, Tomić je vešto izbegao odgovor i pohvalio njen rad.

- Znate kako, mogu reći samo da je veoma uporna. Vredno radi, zato je i uspešna na dosta polja - priča menadžer, koji je sarađivao sa mnogim poznatim pevačicama poput Goge Sekulić, Tine Ivanović, Anabele Atijas...

Iako je tek počela muzičku karijeru, Miljana zarađuje pozamašne svote novca, gotovo kao i pevači koji su godinama u estradnim vodama.

Informer

- Ne bih otkrivao koliko para zarađuje, ali mogu da kažem da je Miljanina cena pristojna, ako je uporedimo s honorarima koje imaju drugi ljudi s estrade.

Menadžer rijaliti zvezde priznaje da vlasnici klubova od nje očekuju da napravi što veći šou, te da njen program sa di-džejem u klubu traje 45 minuta.

- Ona stvarno napravi haos! Digne publiku na noge i dovede atmosferu do usijanja. Miljana je veoma uporna i uvek ostvari sve što želi. Što se kaže, voli scenu, šou i pliva u tome kao što vidimo - priča Tomić.

Informer

S obzirom na to da je Miloš menadžer brojnim pevačima koji imaju dug staž na estradi, pitali smo ga da li je nekome od njih smetalo što ih sada stavlja u isti koš sa rijaliti igračima.

- Iskreno, nisam razmišljao da li mi neko zamera. Sa svima sam u dobrim odnosima na estradi, a Miljaninu majku nisam upoznao, samo smo pričali telefonom - zaključio je on u razgovoru za 24sedam.