03.06.2023.

08:59

Foto: printscreen

Džet set

ALEKSANDRA VIDELA DEJANOV POKLON ZA VERIDBU! Nije skidala osmeh sa lica, izustila samo dve reči, Car ostao zatečen (VIDEO)

Sinoć je Filip Car zaprosio svoju devojku Aleksandru Nikolić, a sve to njen bivši dečko Dejan Dragojević gledao na ekranima u studiju u Šimanovcima. 

Dragojević je za buduće mladence spremio poklon koji im je uručen odmah posle veridbe. 

Informer

Car video poklon od Dejana

- Šta je ovo? J**o te, to je Dejan! Znaš po čemu znam? Po kinder jajetu. Hvala ti, Dejo, šta da ti kažem brate, sudbina je takva! Naježio sam se! - rekao je Car.

Car se iznenadio i ishvalio Dragojevića. 

- Šta da ti kažem, ljudino. Bio mi živ i zdrav 100 godina i da nikad više nemamo. Nikad više nikome se neću mešati ni u šta, nikome više skinuti ribu. Je l' moguće da je ta ljudina? Šmekerski! - dodao je Filip.

Informer

Aleksandra i Filip

Aleksandra je zatim prišla da i sama vidi poklon koji je Dejan poslao. 

- Eto, hvala - rekla je Aleks, koja nije mogla da veruje šta vidi, ali osmeh nije skrivala sa lica. 

Podsetimo, Dragojević, koji je bio u vezi sa Aleks, gledao je njihovu verudbu i spremio im darove.

- Pripremio si cigarete, farbu za kosu... Blanš, hidrogen. Da me je bar zvao na veridbu. Ima igračku, on voli da se igra. Ima cigarete da se smiri. Svaki put me je spasio, on je moja šapa sreće. Ovo sam mu bio dao za rođendan i to je naše intimno, mimo braka i veridbe. Neka im je sa srećom, nemam zle namere i nikoga ne mrzim. Šta bude posle koga briga - rekao je Dejan.