08.06.2023.

20:30

Foto: printscreen instagram

Džet set

STARLETA ODMAH POSLE RIJALITIJA ULAZI U MUZIČKI STUDIO! Maja postaje pevačica: BIĆU NOVA CECA!

Maja Marinković sve je unapred isplanirala i ugovorila, ali je sve strogo čuvana tajna. Za Informer oglasila se njena drugarica i otkrila šta starleta planira.

Informer

Maja sve isplanirala

- Maja je zacrtala da bude nova Ceca Ražnatović! Ona joj je idol! Maja pravi frizure kao ona, čak je nabavila i neke komade garderobe koje Ceca nosi. Cilj joj je da, kada se pojavi na estradi, sve ostavi u šoku - ispričala nam je jedna od Majinih bliskih drugarica.


Njen otac Radomir Marinković Taki za Informer kaže da je sve pripremio da Maja odmah posle rijalitija uđe u muzički studio.

Informer

Taki podržava ćerku

- Maja je već snimila pesmu "Maserati", koja je odlično prošla kod publike. Zato planira da, čim izađe iz rijalitija, krene da snima nove pesme. Tekstove je pisao jedan popularan tekstopisac, ne bih otkrivao ko je u pitanju. Sve je spremno, samo da Maja odmori glasne žice i uđe u studio da ih snimi. U album je upleten i jedan reper koga Maja poznaje odranije, on se ponudio da joj pomogne da se vine u zvezde. Podržao sam je da postane pevačica. Taj hobi nimalo nije jeftin, ona će pare koje je zaradila u rijalitiju, a reč je o 100.000 evra, uložiti u album, spotove i stajling. Ja ću joj biti i menadžer i telohranitelj! - priča Taki.