11.06.2023.

08:51

Foto: Novak Đurović/Informer

Džet set

PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA! Progovorila o Aci i Mileni: Borila se na svoj način

Ana Ćurčić osvojila je visoko drugo mesto u "Zadruzi 6" iako se nadala da će biti pobednica ove sezone. 

Nakon nekoliko sati od superfinala, Ćurčićeva se oglasila u lajvu na Instagramu i otkrila kako se oseća, šta nakon svega kaže o kumi Mileni Kačavendi, ali i bivšem partneru i prijatelju Aci Buliću. 

Informer

Ana Ćurčić

- Dobro sam. Iscrpljena sam jako, ali sam dobro. Hvala svim ženama koje su prepoznale moju priču i podržale me. Nije mi bilo lako. Ko me je razumeo - razumeo me je, a ko nije - šta ćemo mu sad? - poručila je Ana.

Ona se zatim se osvrnula na sina Luku, koji se dopao mnogim devojkama posle pojavljivanja u Šimanovcima.  

- Luka neće da da svoj Instagram nalog. Vidim da mi mnoge od vas poručuju da bi volele da im bude zet. Znate li vi koliko mi takvih ponuda imamo? (smeh) - rekla je Ana. 

Informer

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Njene fanove je zanimalo i šta se dešava sa Aleksandrom Acom Bulićem, koji ju je sačekao u finalu zajedno sa porodicom i bio joj podrška tokom "Zadruge". 

- Aca spava - odgovorila je Ćurčićeva kratko.

Na trenutak Ana se osvrnula i na kumu Milenu Kačavendu, čije je izjave demantovala, poručujući da ne zna zbog čega je ispričala neistinu o njenom životu u medijima.

- Pustite kumu. Kuma se borila na svoj način. Naravno, kuma je kraljica - istakla je nekadašnja zadrugarka, pri čemu su mnogi u komentarima diskutovali o ironiji u njenom glasu dok je izgovarala ove reči.