11.06.2023.

09:32

Foto: Estock

Džet set

JANJUŠU ŽENA SVE OPROSTILA! Evo gde su Marko i Ena lumpovali celu noć!

Janjuš je za razliku od prethodnih sezona rijalitija bio poprilično miran, pa nije bilo nikakvih ljubavnih kombinacija. Izgleda da je sve to pomno pratila i njegova bivša žena Ena, od koje se razveo pre tri godine kada je javno prevario sa Majom Marinković.

Informer

Janjuš grli Enu

- Ena i Janjuš su izašli sa društvom u jedan klub, celu noć su se grlili i đuskali. Da ne znam da su razvedeni, nikada ne bi ni pomislio na tako nešto, jer su baš bili prisni. Kako sam čuo nije otišao u ono etno selo gde je prethodnih godina živeo, već je posle izlaska iz rijalitija pravo otišao u Kotež, kod ćerke Krune i bivše žene. Od tada se ne razdvajaju - objašnjava jedan od Janjuševih drugova. 

Informer

Janjuševa poruka bivšoj ženi

Zadrugar je ponosno postavio slike na društvene mreže sa bivšom ženom uz poruku: Moj život jedan jedini. Inače, od kako je izašao iz "Zadruge", jedino o kome je pričao jesu ćerka Kruna i Ena.

Informer

Janjuš i Ena sa društvom

- Prvo što sam uradio, pozvao sam moju bivšu ženu, idem sada kod nje, ćerka mi je na ekskurziji. Sutra idem kod ćerke, direktno, da je iznenadim i to jedva čekam. Ja sam oduvek znao da je Ena žena mog života, ali sam bio g**no i pravio sam s**nja u životu. Bio sam švaler koji nije poštovao ono što je trebalo da poštuje, i na kraju kad udariš glavom i vidiš šta sve imaš u životu, opametio sam se - priznao je Janjuš.