12.06.2023.

12:59

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Džet set

LAŽNI MENADŽERI OPSEDAJU MILJANU KULIĆ?! Od sume koju traži za nastup mnogima se vrti u glavi!

Završila se još jedna sezona rijaliti šou programa "Zadruga" koja je izazvala veliko interesovanje publike, pa tako učesnici gledaju da na što bolji način iskoriste svoju populanost i zarade sume novca o kojima inače mogu da sanjaju.

Iako je Miljana Kulić diskvalifikovana, utočište i sigurnu zaradu je prvo pronašla na društvenoj mreži TikTok gde je za kratko vreme zaradila ogromnu svotu novca. Taj novac je uložila u svoju muzičku karijeru, te je počela i da nastupa po klubovima. 

Međutim, posle mesec dana došla je u situaciju da mora sama da nudi svoje nastupe, o čemu su mediji već pisali. U javnost je isplivala prepiska u kojoj su se fanovi lažno predstavili kao menadžeri i pokušali da saznaju koliko para traži Miksi za tezgu!

Informer

Miljana na tezgi

Tako su se na društvenim mrežama pojavile prepiske između Miljane Kulić i navodnog menadžera gde se vidi da ona traži sumu od 1.500 evra plus troškove smeštaja i dolaska, polovinu sume zahteva unapred, a ostatak kada dođe na ugovoreni nastup.

 

printscreen

Informer

Prepiska između Miljane i lažnog menadžera

Pozvali smo menadžera Gorana Kostića da nam objasni ovu zavrzlamu.

- Miljana je ubeđena da je zvezda i da vlasnici lokala žele da ona nastupa kod njih. Svako ko je ozbiljan u ovom poslu zna kako se ugovaraju nastupi i kako se vrše proračuni kada je u pitanju cena nastupa pevača, ali i zarada samog kluba - rekao nam je menadžer Goran Kostić.