12.06.2023.

15:32

Foto: informer/pink.rs

Džet set

KOLUMNA ESTRADAnje: Aleks Nikolić je rijaliti pobednica iz epruvete

Nakon punih devet meseci u "Zadruzi 6" i nekoliko godina konstantnog učešća u pomenutom televizijskom formatu, Aleksandra Nikolić, rijaliti fanovima poznata kao Aleks Mima, konačno je osvojila prvo mesto i novčanu nagradu od 50.000 evra. Čestitam, ali ne od srca, već reda radi, jer sam vaspitan čovek.

Ova nagrada neće značiti samo njoj, već i njenom izabraniku Filipu Caru, kome je Aleks u ovoj situaciji sigurno još 50.000 puta lepša, bolja i pogodnija da bude "žena njegovog života". Podržavam, jer sam loš čovek.

Informer

Mili Čolić, šou-biznis kolumnista

Razvojni put Aleks Nikolić od anonimne devojke do poznatog anonimusa kretao se u tipičnim okvirima postmodernih postulata srpskog rijaliti šou-biznisa. Sve je počelo "aferom Bujanovac" i pričom o uvaljivanju famoznih epruveta po klubovima zatvorenog i otvorenog tipa. Od ne tako raskalašne brinete do vatrene plavuše sa spiskom od "samo" sedam zadrugara sa kojima je bila u ovakvom ili onakvom emotivnom odnosu. Velika ljubav došla je u "Zadruzi 5". Baš zbog nje i Dejana Dragojevića, Aleks se vraćala na estetska fabrička podešavanja, pa je vadila silikone iz usana i usled nepredviđenih okolnosti remontovala grudi. Dragojevića je ostavila zbog Cara, istog onog koji je bio sa Dejanovom zakonitom ženom, i od njega napravila zadrugarsku ludu kosmičkih razmera.
Poslednja sezona "Zadruge" donela nam je prvi put pobednicu koja je bila apsolutno sve. Varala je i bila varana, bila je kurva i svetica, u isto vreme se prala i valjala po blatu vodeći računa samo o tome da u situaciji u kojoj se našla izvuče maksimalnu finansijsku korist. U tome je uspela, jer je pobedila ženu žrtvu i dokazala da publika definitivno više voli "posrnule Madone" od osvetnica koje su, kako pričaju dobro upućeni, spremne na sve da unište bivše. Pričala mi Šmizla o Ani Ćurčić.
Bilo kako bilo, sada ćemo videti šta će biti sa Aleksandrom Nikolić. Publika je rekla svoje, ali su poznavaoci rijalitija koji su bili njegov deo zaključili da je pobedila jer se u "Beloj kući" najviše bavila fizičkim radom ispod "jorgan planine". Ona je najavila odlazak u Crikvenicu, želi decu sa Filipom i planira da napusti javni svet. Neće nam nedostajati, meni sigurno! Kladionice su već počele da rade, a raspravlja se samo o tome koliko će potrajati ova ljubav?!

Informer

Aleks Nikolić, pobednica rijalitija "Zadruga 6"

U "Zadruzi 6" pobedilo je po ko zna koji put lice, a ne ličnost. Pobedila je osoba bez realnog talenta da postane aktivan učesnik javnog života, a sigurno će se još neko vreme šunjati po medijima i zauzimati prostor nekome ko ga više zaslužuje. Što bi rekla Elektra Elite: "To je što je", tolikima smo videli leđa, pa ćemo videti i njoj.

P. S. Kraj "Zadruge" me raduje jer uskoro počinje pravi rijaliti, poznat kao emisija "Narod pita". U tom formatu uživam bez griže savesti.