13.06.2023.

08:37

Foto: printscreen

Džet set

ALEKSANDRA DOŽIVELA ŠOK U EMISIJI! UKLJUČIO SE IZ HRVATSKE: Lokal patriota sam i lud, kada sam čuo da je ona proglašena za pobednika...

Pobednica je komentarisala svoje učešće i dešavanja u rijalitiju tokom šeste sezone, ali i odgovarala na pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u emisiju. 

- Damir kraj telefona, iz Rijeke sam. Moj favorit je bio naravno Filip, lokal patriota sam, ali sam navijao i za Aleksandru. Slušam malo ove komentare, spominju ovo, ono, Dejana, gluposti. Videlo se odmah na početku da Dejan ne voli Aleksandru, mislim, čim je on nju pustio u "Zadrugu", ono kad je izjavio da: "svako svojom lopatom" - rekao je gledalac, na šta se Aleksandra nadovezala: 

- Pa da, ja sam uzela svoju lopatu u ruke i mnogo sam uspela - rekla je Aleks.

Informer

Gledalac je otkrio da otkada je počela šesta sezone Zadruge nije oka sklopio, jer je pratio danonoćno sva dešavanja. 

- Otkako pratim Zadrugu zamenio sam dan za noć, preko dana spavam, noću pijem kafu i gledam "Zadrugu"...Ja sam lud, dva tri dana nema šta da se gleda. Hteo bih da se izvinim svima u Srbiji što će izgubiti ovu predivnu devojku, a Hrvatska će dobiti ovu prelepu damu - rekao je gledalac.

- Vi ste jednu predivnu lepoticu, ovde je došla za Beograd i rodila je mene, ja vam vraćam Aleksandru - rekla je Dušica.

Informer

- Mislim, doslovce, nemam. Pokazala se stvarno, predivna je i drago nam je što će se preseliti kod nas - rekao je gledalac.

- Da - rekla je Aleks.

- Drago mi je što je prepoznala u Filipu da je dečko dobar. On deluje agresivan, ali u suštini, slušam neke zadrugare koji su govorili, pogotovo Žana, da je malo čudi da nije takav kad je u spoljnom svetu i drago mi je da je to Aleksandra prepoznala. Verujem da je on dobar, ako su mu roditelji tako dobri, ne verujem da je gori od njih - rekao je gledalac.

- Okružen si tamo ljudima sa kojima ne bi bio okružen napolju, to je i poenta, da se vidi ko će se sa kim slagati, da se iznose mišljenja. FIlip je osoba koja ne može da kontroliše i zato imaju predrasude prema njemu - rekla je Nikolićeva.