13.06.2023.

11:28

Foto: Inforrmer

Džet set

ZVEZDAN SLAVNIĆ OTKRIVA DETALJE UBISTVA I VEZE SA KSENIJOM! Progovorio i o proširenju porodice sa Anđelom, pa opleo po Ani Ćurčić!

On je sada, po izlasku sa imanja, te kratkom pauzom kako bi "došao sebi" progovorio o ubistvu koje je počinio pre 24 godine, svom odnosu sa Anđelom Đuričić, drugoplasiranom Anom Ćurčić, ali i tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Za tragediju koja se desila, naravno da se kajem. Teško je živeti s tim, ne možeš da se navikneš na to. Pogovoto kad te u poslednje vreme stalno podsećaju. Nije lep osećaj. Kako god da se desilo, ja sam kriv - ističe on na početku razgovora.

Informer

Anđela Đuričić

U prilog tome da sin Moke Slavnića namerava da promeni život iz korena govori i činjenica da sa Anđelom Đuriči planira osnuje porodicu.

- Anđela planira troje dece, a da li ću ja to da stignem. Treba da stanemo na noge Anđela i ja, da vidimo za taj stan kako ćemo - kazao je Zvezdan.

Poslednjih meseci, Srbija je bila prikovana uz male ekrane zbog sage čiji su akteri bili upravo Slavnić i njegova dugogodišnja nevenčana supruga Ana, koju je prevario, javno, sa mlado Crnogorkom. On sada ističe da je na taj odnos stavio tačku, te da do pomirenja sa Ćurčićevom neće doći sigurno.

Informer

Ana Ćurčić

- Raskrstio sam sa Anom još unutra, mislim ne bih sebi dozvolio ni razgovor da imam s njom. Možda je trebalo da razgovaramo, ne pred kamerama, ali sad ne. Ruku bih dao da neće ući u unutra, pošto se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Nisam je prevario, niti je Anđela ljubavnica - rekao je Zvezdan, pa istakao da je u čitavoj priči veća žrtva Anđela, nego njegova bivša draga:

- Anđela je pre žrtva zbog mog ponašanja. Ne mogu da vidim Anu kao žrtvu. Da, bilo ti je teško, da, bilo nam je teško, imali smo turbulendnu vezu. Ako je neko žrtva, onda je to Anđela, nju su razapinjali da je ljubavnica. Bio sam niko i ništa - odbranio je Anđelu rijaliti učesnik.

Informer

Ksenija Pajčin

O njegovoj vezi sa nastradalom Ksenijom Pajčin naširoko se pisalo, a kako je retko govorio na tu temu, ostavljalo se prostora na brojne spekulacije koje se tiču njihove veze:

Mi smo se kao klinci zgotivili, zaljubili, bili super. Ona je zašla u muzičke vode, porasli smo, razišli smo se, nismo se poklapali. Bili smo u kontaktu s vremena na vreme - rekao je Zvezdan za 24sedam, pa zaključio:

- Bili smo klinci, nismo se razdvajali godinu i po dana. Voleli smo se.