13.06.2023.

15:38

Foto: RTV Pink/Antonio Ahel/Printscreen

Džet set

ANĐELA PROTERANA IZ ĐENOVIĆA!? Komšije Đuričićeve otkrile ISTINU o njenom dolasku u rodno mesto!?

Kako otkrivaju njene komšije iz Đenovića za domaće medije, iako je kontroverzna bivša zadrugarka na društvenim mrežama predstavljala kao da je sve u najboljem redu, navodno sugrađani od sramote nisu želeli ni da joj se jave na ulici.

Informer

Anđela Đuričić je navodno nepoželjna u rodnim Đenovićima...

- Ma, ona je proterana odavde. Došla je tu na valjda dan, čuo sam da se šepurila, a vala niko nije hteo joj se javi. Moja žena je sklonila poglede od nje, nije htela ni da je pozdravi - rekao je navodno komšija za Kurir, dok je drugog bila sramota na sam pomen zadrugarkinog imena:

- Nemojte me pitati. Muka je to, kao da je moja, obrukala nas je. Nisam ja to gledao, ali svi pričaju šta je radila.

Informer

Anđelini roditelji ne žele da čuju za Zvezdana Slavnića i njihovu vezu...

Komšinica kaže da roditelji Đuričićeve navodno ne žele da ugoste Zvezdana u Đenovićima.

- Ma, čula sam da se odmah vratila za Beograd. Nju nije briga uopšte što su njeni protiv onog Zvezdana. Ne žele tog ni da vide u Đenovićima. Ne bih ni ja volela da ga sretnem. Čula sam da njeni ne žele nikad u Đenoviće da dođe.

Podsetimo, sin Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić bio je u centru medijske pažnje zbog sramnog ponašanja u rijalitiju. Najpre je prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a onda je pokazao i nasilničku stranu pred kamerama zbog čega je i diskvalifikovan.