14.06.2023.

22:01

Foto: Insajder

Džet set

TO JE TO, ANA PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ZVEZDANA! Ćurčićeva tražila zabranu prilaska, Slavnića čeka žestoka kazna!?

Ana je u šestu sezonu Pinkovog rijalitija ušla nakon što ju je Zvezdan prevario sa Crnogorkom Anđelom Đuričić, a tokom boravka u imaginarijumu prošli su kroz žestoke svađe u koje su bile na ivici toga da se završe nasiljem.

Ćurčićeva je otkrila da je podnela zahtev za zabranu prilaska i da će Slavnić biti krivično gonjen:

Informer

Ana Ćurčić

- Pokajala sam se za neke stvari, neke stvari bih uradila drugačije. Narod se podelio, neki misle da sam rijaliti igrač, a neki su prepoznali ono što žene poput mene proživljavaju svakog dana. Žene koje prolaze kroz sve to u mom pogledu sve prepoznaju, pa ja i ne moram ništa da kažem... Da budem iskrena, išla bih do kraja sa Slavnićem! Nisam to uradila iz straha, ali o tome ću tek pričati, ali kad me pitaš, zaista bih to uradila muški kako treba. Moja priča nije ispričana do kraja, mnogo toga je nedorečeno, jer sam bila ućutkavana, ali objasniću sve, to je duboka tema - ističe bivša zadrugaraka za Republika.rs, koja je najavila sudski okršaj sa Zvezdanom Slavnićem:

Informer

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Objasniću ko je Slavnić bio u mom životu i šta sam ja proživljavala sa tim čovekom, a to je psihofizičko nasilje! Za laži koje je iznosio, o tome ćemo tek pričati, podnela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen, to sad javno kažem! Javili su mi da je ulazio na moje "lajvove" sa lažnih profila, što mene apsolutno ne zanima, neka radi šta hoće, njegova stvar. Mi ćemo se čuti samo preko suda, ko se sa predatorom sreće ponovo? Niko.

S obzirom na to da Zvezdan Slavnić već ima kriminalni dosije zbog ubistva Olivera Jovanovića i pljačke, kazna bi mogla da bude žestoka, a kakva će biti sudska odluka ostaje nam da vidimo.