20.06.2023.

10:45

Foto: printscreen instagram

Džet set

NAVUKLA SE NA PLASTIKU! Maja ponovo kod hirurga, evo šta sada operiše!

Maja Marinković nije dugo tugovala, već se odmah uputila u jednu privatnu kliniku na kompletni remont. Starleta želi da posle svega pravi ljumobornog sada već svog bivšeg dečka Bilala Brajlovića.

Informer

Maja uživa bez Bilala

- Doputovala je u Beograd zbog zakazanih emisija. Međutim, Bilal je počeo da je opterećuje, da joj brani da izlazi s drugaricama i posvađali su se. Maja ga je bukvalno izbacila iz stana! Požalila mi se da su se baš pokačili, da su svašta rekli jedno drugome, ali da je presekla i odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Očigledno da njihovo pomirenje posle finala "Zadruge" nije bilo rešenje. Maja mi je priznala da je počela da se guši u toj vezi, jer je navikla da se viđa s drugaricama i izlazi u provod, što se Bilalu nimalo nije dopalo - priča jedna od starletinih bliskih drugarica.

Informer

Ostavila jutjubera iz Srajeva


Dok mnoge žene posle raskida idu kod frizera i menjaju frizuru, Marinkovićeva je otišla "na remont kod plastičara", i to s drugaricom Ivom Grgurić.


- Maja je pozvala Ivu i njih dve su zajedno otišle kod plastičnog hirurga. Maja želi da novac koji je zaradila u rijalitiju uloži u svoje telo, a za početak je rešila da lice "osveži" zlatnim nitima. Zakazala je i operaciju podizanja zadnjice, ali nije htela da detaljiše - objasnila nam je starletina bliska drugarica.  

Promenila lični opis

Maja Marinković je na plastične operacije potrošila više od 30.000 evra.

- Dva puta je radila grudi i to joj je platio tata Taki. Kasnije, kako je zarađivala u rijalitiju, novac je ulagala u plastične operacije. Uvećala je usta i stavila najskuplje porcelanske zube. Radila je bradu, podizala jagodice, iskosila oči, smanjila nos, istetovirala obrve, dok botoks stavlja redovno - otkrila nam je Majina drugarica.