21.06.2023.

20:31

Foto: printscreen

Džet set

DALILA DRAGOJEVIĆ ISKEŠIRALA ZA AUTO 70.000 EVRA! Bivša zadrugarka se pohvalila novom mašinom: Ostvarujem svoje snove (FOTO)

Dalila Dragojević, bivša rijaliti učesnica i novopečena voditeljka pohvalila se na svom Instagram profilu novim skupocenim automobilom koji je pazarila.

Dragojevićka je pozirala sa otvorenim vratila auta, a na njega je nakačila crvenu mašnu. Ispof fotografije istakla da je da se ne zaustavlja i da tek planira da ostvari svoje snove.

Informer

Dalila Dragojević

- Ovde ne stajem! Nastavljam da ostvarujem svoje snove! Uvek i zauvek zahvalna samo sebi! Nova beba, novi auto, Mercedes! - napisala je Dalila Dragojević u opisu fotografija koje su osvanule na njenom Instagram profilu.

Dalila je sebe častila crnim džipom marke "Mercedes" čija cena prelazi 70.000 evra. 

Informer

Posetimo, Dalila Dragojević se posvetila snimanju, redovno se takmiči sa poznatim i manje poznatim tiktokerima i za samo par meseci rangirala se u top deset najboljih u regionu.

- Dalila za 5 minuta zaradila 8.000 evra - piše u opisu snimka.

Dalila, koja ima skoro 125.000 pratilaca, nekad se snima i 20 sati tokom dana, dešavalo se da danima ne spava, pa i ne čudi što je za nedelju dana bogatija za čak 15.000 evra.