23.06.2023.

11:25

Foto: Insajder

Džet set

ŠAVIJA TVRDI DA JE SNIMAK DOKAZ DA JU JE KARIĆ PREBIO! Nataša: Ko je drugi mogao da mi napravi ove povrede?!

Nataša Šavija muku muči sa povredom oka, na antidepresivima je, a od kako se pojavio i snimak tuče Stefana Karića i nje, njoj je još gore. Ona je prokomentarisala snimak i potvrdila da je to ona sa Stefanom.

Informer

Sporni snimak sve dokazaju

- Zar se ne vidi da me je čovek ščepao i vuče? A ovaj što je bio sa njim, ako nije svedočio kako je bilo, i on treba da ide u zatvor. Koliko je ljudi bilo okolo sve vreme i onda ja lažem kad kažem da su me povređenu još i izbacili bez ličnih stvari. Kao nelogično, niste čuli za nepravdu? Evo vam je crno na belo. I da li vam po hodu deluje da ne mogu da stojim koliko sam pijana? - napisala je Šavija na društvenim mrežama.

Informer

Nataša sve objasnila

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donet pravičnu presudu - poručila je Šavija na svom profilu.

Informer

Stefan i dalje ćuti

Podsetimo, o snimku se oglasio i Karićev advokat, koji je istakao da ne zna odakle je on došao.

- Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još - poručio je Karićev advokat.