24.06.2023.

07:20

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

PAPARACO INFORMERA UHVATIO BIVŠU ZADRUGARKU U PROVODU! Dalila kupila "mercedes" za 68.000 evra i odmah otišla da to i zalije

Voditeljka i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Dalila Dragojević proslavila je kupovinu skupocenog četvorotočkaša na jednom beogradskom splavu u društvu svojih prijatelja.

Informer

Dalila i auto
Slavila


Dalila je sve vreme zavodljivo plesala i s društvom cele noći pila šampanjac i koktele
Izvor Informera

- Dalilu na Tik toku prati skoro 195.000 ljudi. Ona stalno snima lajvove po nekoliko sati i od toga na nedeljnom nivou zarađuje hiljade evra. Ona već dugo planira da kupi novi automobil, a oko je bacila na "Mercedesov" džip. Nekoliko meseci je sakupljala novac, a kada je izdvojila potrebnu sumu, odmah je pazarila luksuznog četvorotočkaša - priča izvor blizak Dalili za Informer i dodaje da je to želela da proslavi u velikom stilu:
- Zakupila je ceo separe na jednom beogradskom splavu i sa sobom u provod povela prijatelje influensere i tiktokere. Cele noći su pili šampanjac i koktele, a Dalila je sve vreme zavodljivo plesala. Mnogo vremena je provodila i na telefonu dopisujući se s nepoznatom osobom.
Naš sagovornik otkriva i na koji način je Dragojevićeva uspela da sakupi toliku količinu novca zahvaljujući društvenoj mreži na kojoj je veoma aktivna.

Informer

Dalila Dragojević

- Postoje prihodi direktno od Tik toka, ali i od brendova koji se reklamiraju. Kada se premaši 1.000 pratilaca, može da se započne objavljivanje prenosa uživo, a onaj ko se snima prima poklone, tj. giftove, koji predstavljaju virtuelni novac, koji se kasnije prebacuje na lični Pejpal račun. Dalila, koja ima skoro 195.000 pratilaca, ponekad se snima i 20 sati tokom dana, pa i ne čudi što je za nedelju dana bogatija za čak 15.000 evra - kaže naš izvor.

Pogledajte video kako Dalila zavodljivo đuska :