24.06.2023.

16:37

Foto: Prinskrin

Džet set

NIKO NE MOŽE DA GA PREPOZNA! Dejan Dragojević ne liči na sebe, a ovo su sve njegove promene!

Oženio se jako mlad i rastužio sve devojčice koje su maštale da mogu biti u njegovoj blizini, a onda su krenule razne fizične promene.

Izabrao je devojku koju je upoznao u rijalitiju, bio je ubeđen da je to ljubav za ceo život, ali njihov bračni odnos trajao je pet godina.

Informer

 

Nakon nekoliko godina ponovo je učestovao u rijaliti formatu, a zatim se pojavio i u "Zadruzi 3", kada je napustio imanje i bio diskvalifikovan.

Kako je prolazilo vreme Dejan Dragojević se pomalo opustio te je nabacio i koji kilogram više, do te mere da je u jednom momentu postao gotovo neprepoznatljiv.

Informer

 

Bivši rijaliti učesnik je nešto kasnije i pustio bradu ali su kilogrami ostali na broju, sve dok nije ušao u petu sezonu "Zadruge" gde je doživeo javnu prevaru od žene koju je do tog trenutka najviše voleo.

Informer

 

Za samo nekoliko meseci drastično je smršao i izgubio veliki broj kilograma, psihički je bio izuzetno loše, nakon svega što je doživeo.

Pored transformacije tela, Dejan je često menjao boje kose, ali i dužinu, a njegovi fanovi komentarišu da se puno promenio i da nije ista osoba.

Informer

 

Danas je gotovo ćelav sa dužom crnom bradom i mišićavim telom na kome i dalje vredno radi.

Mnogi komentarišu da je od stresova i loših situacija očigledno izvukao najbolje, jer kako kažu nikada nije bolje izgledao.

Informer