26.06.2023.

22:48

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI FILIPA CARA! Aleksandra Nikolić ostavila dečka u najtežim trenucima! (VIDEO)

Otkada su izašli iz rijalitija Aleksandra i Filip provodili su vreme kod njega u Hrvatskoj, a večeras je pobednica "Zadruge" ispred zgrade Pinka došla sama bez svoje jače polovine. 

Aleks je otkrila zašto Filip izbegava medije, ali se dotakla i lošeg odnosa koji njena majka ima prema Filipu i rekla kako je sada sve u najboljem redu. 

Informer

- Filip je imao smrtni slučaj u porodici, zato nije pored mene večeras. Imao je nekih problema u porodici i ne priliči da sada učestvuje u emisijama, produkcija je obaveštena. U sredu putujem za Hrvatsku, planiramo zajednički život, niko od nas nije ljubomoran kada smo razdvojeni nema potrebe za tim. Moja mama je konačno prihvatila Filipa, nisu se još sreli ali komuniciraju preko telefona, pozdravljaju jedno drugo. 

Učesnici koji su bili deo "Zadruge 6", nakon Aleksandrine pobede komentarisali su kako nije zaslužila prvo mesto koje je osvojila u rijalitiju.

- Ko gubi ima pravo da se ljuti, svako za sebe misli da je pobednik, ali je većina odlučila da sam to ja - kratka je bila Aleksandra