27.06.2023.

09:17

Foto: Insider

Džet set

MILICA I ŽELJKO DONELI ODLUKU, ONI NEĆE MOĆI U ZADRUGU 7! Čelnici Pinka napravili CRNU LISTU!

Nastavak programa pod nazivom "Zadruga 7 Elita" počeće u septembru, a kako se spekuliše u ovaj fotmat neće moći svako da uđe i postoje crne liste, odnosno spisak onih koji neće biti deo ovog spektakla.

Informer

Ovoga pita neće ući bilo ko... Željko

Takođe, došlo je do promena i kada je glavna nagrada u pitanju, pa se učesnici više neće boriti samo za prvo mesto i iznos od 50.000 evra, već će od septembra ove godine nagradni fond biti znatno veći. 

Informer

Doneli konačnu odluku... Milica i Željko

Kako je najavljeno, prvo mesto otići će kući bogatije za čak 100.000 evra, dok praznih ruku neće ostati ni drugo, treće, a ni četvrto mesto. Zadrugari koji se budu kotirali do ovih pozicija osvojiće po 50.000 evra. 

Kada je "Zadruga 7" u pitanju, ni tu nije kraj. Svi se pitaju ko će se ove sezone useliti u Belu kuću, a i na tom polju je došlo do ozbiljnih promena. 

Informer

Aleksandra Nikolić, ovogodišnja pobdnica

Naime, učešće u "Zadruzi 7" neće imati pravo oni koji su u ranijim sezonama diskvalifikovani, što bi trebalo da znači da recimo Filip Car, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Miljana i Marija Kulić i mnogi drugi neće imati priliku da se ponovo pojave u Pinkovom rijalitiju.

- Željko Mitrović će zajedno sa svojim timom narednih osam nedelja raditi kastinge. Pripremaju se velika iznenađenje, a u opticaju će biti samo zvučna imena. Diskvalifikovani takmičari neće imati pravo da učestvuju u novoj sezoni, jer produkcija želi da maksimalno sankcioniše nemile situacije, bahato i nasilničko ponašanje, jer je nulta tolerancija na sve društvene anomalije - priča izvor za "Blic" i dodaje: 

- Već u prvim satima nakon što su Mitrovići objavili početak nove sezone počeli su da im se javljaju stari učesnici. Na razne načine su pokušali da ih mole i sugerišu da ponovo uđu u Zadrugu. Pometnja je već nastala - priča izvor.

Zadruga 6" završena mesec dana ranije

Željko Mitrović doneo je odluku da šestu sezonu završi skoro mesec dana pre planiranog, kada su se 3. i 4. maja ove godine u našoj zemlji dogodila dva nezapamćena masakra. 

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović tada na Instagram nalogu.

Pobedu u "Zadruzi 6" odnela je Aleksandra Nikolić, koja je osvojila 50.000 evra.