01.07.2023.

10:00

Foto: Youtube printscreen/Andjela Djuričić

Džet set

Prolazim kroz težak period! Anđela Đuričić se rasplakala i priznala da je loše psihički, bori se sa ovim problemom

Diskvalifikovana takmičarka šeste sezone rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, odgovarala je na pitanja fanova i tom prilikom se čak i rasplakala. 

Anđela je otkrila da je psihički loše nakon rijalitija u koji ne planira više da se vraća. 

Informer

 

- Moje raspoloženje varira, iz krajnosti u krajnost. To ste mogli da vidite i u "Zadruzi", samo što sam sada okružena ljudima koje volim, pa je sve drugačije. Prolazim kroz težak period, kao i prethodnih nekoliko meseci, samo što sada imam mogućnost da biram kada ćete da me vidite i možete da me vidite u najboljem izdanju, a da se možda iza toga krije nešto potpuno drugačije - započela je Anđela, pa otkrila da planira da preseli u Beograd, kao i da će tada kupiti kućnog ljubimca.

Anđela je zatim rekla da od jeseni počinje da živi u Beogradu. 

- Od jeseni počinjem da živim sama u Beogradu. Leto ću provoditi na relaciji Herceg Novi - Beograd - otkrila je Đuričićeva, pa sa suzama u očima nastavila.

Informer

 

Crnogorka je izjavila da ne planira više da ulazi u rijaliti. 

- Nisam se oporavila od svega što mi se desilo. Tek me sada stižu neke stvari. Vreme će učiniti svoje. Ne planiram da ponovo uđem u rijaliti, ali neću reći "nikad", jer sve za šta sam u petoj sezoni rekla "nikad", sve mi se desilo - rekla je drhtavim glasom ona.