02.07.2023.

08:53

Foto: YouZtve prntscreen/Zadrugaofficial

Džet set

Umalo tuča u emisiji, Miljan nasrnuo na Mikicu! Bojanić napustio studio

Miljan Vračević napao je sinoć Mikicu Bojanića optuživši ga da nema stav i da je čak i Ivan Marinković bolji ćovek od njega:

Informer

 

- Mene ne zanima njegova služba, a ti si došao u 47 godina da budeš neko. Čoveče prodao si kvaran auto i pobegao u Kanadu, pominjao si moje drugare, a ne poznaješ ih - rekao je Miljan.

- Ma šta je sa tobom, ljudi ne smeju da komentarišu ništa. Svi smo videli šta je on izgovorio Slađi, ti si bre pokrenuo priču za Milicu - rekao je Milkica.

- Koliko si ti ljigav, sram te bilo ja to nisam pokrenuo. Njega je sada zvao Marinković da bi mene provocirao - dodao je Miljan.

Informer

- Šta te briga ko me zvao - dodao je Mikica koji se neprestano pravdao šokiran što ga je njegov doskorašnji cimer napao.

- Ma progovori smrade, tebe je zvao Ivan da me podje*avaš - rekao je Miljan koji je, potom, osuo paljbu po Bojaniću:

- Ko pašče laje, nemaš mu*a da kažeš. Sa mnom dobar, javlja mi se... Ivan je bolji čovek nego on, a Mikica samo viče:"da, da, da". Ti si toliko sitan da budeš nekome produžena ruka i da nemaš svoje "ja"- kazao je Vračević, nakon čega je Mikica izašao iz studija.

Bojanić se u jednom trenutku vratio i umalo je došlo do tuče, ali se sve ubrzo završilo i Mikica je izašao iz emisije dok je usplahirena voditeljka Ivana vikala da prestanu.

Posle svega, Vračević je tvrdio da su se Bojanić i on dogovorili da se posvađaju i da je sve bila samo gluma:

- Mi smo se dogovorili da se zaje**vamo, možda jesam malo preterao, ali smo se dogovorili, bila je i Slađa tu, može da potvrdi - rekao je Miljan.