02.07.2023.

18:59

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

Dan pred porođaj Tara Simov saznala da je preminuo! Bolest ga savlada nakon pet godina borbe

Bivša rijaliti učesnica, Tara Simov, za nešto manje od 24 sata će postati mama devojčice. Ona će se poroditi na carski rez, a kako je navela, nakon izlaska iz bolnice biće u Nišu kod svog vanbračnog partnera.

Informer

 

Međutim, Tara je dan pred porođaj saznala da je njen prijatelj, Dorđe Stojanović, poznatiji kao Džoker, preminuo. Tara je na svom Instagram profilu podelila njegovu fotografiju, a emotivnim rečima se oprostila od druga, koji je vodio dugogodišnju borbu sa kancerom. 

Informer

 

- Počivaj u miru prijatelju moj dobri... Hvala ti za svaku lepu reč i zahvalnost na tome koliko sam mogla što sam pomogla. Veruj mi na boljem si mestu. Želim iskreno saučešće da izjavim porodici i bližnjima... Putuj u miru - napisala je Tara na svom Instagramu.

Podsetimo, Đorđu Stojanoviću (22) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti. Hodgkinov limfom je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama i spada u najizlečivije kancere. 

Tagovi: