04.07.2023.

10:19

Foto: informer/printskrin

Džet set

Nikad nisam prestao da je volim! Aca Bulić priznao koliko je zaljubljen u Anu Ćurčić

Bulić je juče ispratio svoju devojku i njeno gostovanje na televiziji, nestrpljivo je čekao, a zatim je progovorio o njihovoj emotivnoj romansi.

Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog (smeh). Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči.

Aca je istakao da oseća kao da nikada nije prekinuo vezu sa Anom.

- Uvek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ta ljubav... Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Informer

Na molbu da nam objasni kako je došlo do toga da stavi tačku na odnos sa svojom ženom, za koju je pričao da protiv njegovog i Aninog "druženja" nema ništa protiv, Aca je rekao:

- Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mesto ni vreme da pričam o tome - bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je:"Nije, nije".