07.07.2023.

13:06

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

Car u autu sa bivšom devojkom! Nakon što ga je Aleksandra ostavila, Filip se setio nje (VIDEO)

Filip Car verio je Aleksandru Nikolić pred kraj šeste sezone rijalitija "Zadruga". Iako su im svi predviđali raskid, njih dvoje, čini se po objava na Instagramu, uživaju u ljubavi. 

Aleksandra je odmah nakon izlaska iz Bele kuće otišla kod Cara u njegovu rodnu Crikvenicu, odakle je svekodnevno delila slike sa svojim dragim verenikom. 

Informer

 

Pobednica "Zadruge 6" je zbog obaveza koje ima prema produkciji i gostovanja u emisiji "Narod pita" morala da se vrati u Srbiju. 

Filip Car je sada, nakon što je ispratio Aleksandru za Beograd, na svom Instagram profilu u vidu storija objavio snimak iz auta, a ono što je sve iznenadilo jeste to da se u pozadini čula pesma njegove bivše devojke, Sandre Čaprić. Pomenuti snimak je i Sandra podelila na svom profili, što jasno stavlja do znanja da njih dvoje imaju kontakt, iako je Car u srećnoj vezi.

Podsetimo, Filip Car je u "Zadruzi 5" prevario svoju tadašnju devojku, Maju Marinković sa Sandrom Čaprić. Ljubav Sandre i Filipa nije bila dugog veka pa su raskinuli nakon samo 5 dana veze. 

- Ja sam se zaljubila u pogrešnu osobu. Ja sam ispala budala što sam se posvetila tebi i što sam htela da budem sa tobom - rekla je Sandra.

Informer

 

Car joj je zatim tada priznao da je on kriv za sve što se desilo. 

- Ja sam ovde budala, ja sam pogrešio. Ja sam bolestan dečko, napravio sam konfuziju u glavi, a ostavio Maju i ušao sa tobom u vezu - dodao je Car.