08.07.2023.

23:42

Foto: ATA Images

Džet set

Aleks Nikolić otkrila detalje knjige koju piše! Pobednicu "Zadruge" povezivali sa Veljkom Belivukom, a sada planira da šokira celokupnu javnost

Pobednica nedavno završene šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, naširoko je poznata po svom burnom životu i brojnim skandalima, a nedavno je otkrila da će o detaljima progovoriti u autobiografiji koju piše.

Ona je, naime, večeras gostovala u emisiji "Narod pita", gde je rekla nešto više o tome.

Informer

Aleks Nikolić

- Krenula sam sa pisanjem knjige. Želim da napišem autobiografiju o svom životu - kazala je ona na početku, pa dodala da se nada da će ista biti gotova do kraja godine:

Za nekoliko meseci će biti gotova knjiga, ne znam koliko tačno treba da sve bude gotovo - kazala je Aleksandra.

- Počela sam da pišem i svašta ćete moći da pročitate tu o meni. Preko glave mi je svega - zaključila je u emisiji "Narod pita".

Informer

Aleks Nikolić

Da se prisetimo, Nikolićeva je pre samo nekoliko dana na svom Instagram profilu po prvi put progovorila o planovima za pisanje knjige:

- Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja - napisala je Aleksandra tada na "storiju".

Takođe, Aleksandru su povezivali sa vođama ozloglašenog klana Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, na čijem suđenju je bila i pomenuta jednom prilikom, pa se očekuje da će kontroverzna starleta, pored mnogih drugih, progovoriti i na ovu temu.