12.07.2023.

08:31

Foto: printscreen instagram

Džet set

"Ovo je dokaz da je gej venčanje zadrugarki lažno!" Društvene mreže gore zbog matičarkinog blamantnog propusta

Učesnice rijaliti programa "Zadruga" Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su se jedna drugoj zaklele na večnu ljubav na raskošnoj ceremoniji organizovanoj na obali Jadrana. 

Naime, iako su se zadrugarke venčale u Crnoj Gori, gde su, podsetimo, istopolni brakovi dozvoljeni, mnogo je "nevernih Toma" koji ne veruju u autentičnost ovih zaveta.

Informer

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

- "Je l' vi čujete šta je rekla matičarka? Uopšte nije rekla ispravno Anitino prezime, sve vreme je oslovljava sa Stanojević a devojka se preziva Stanojlović! Ovo je dokaz da je venčanje lažno!", napisao je jedan tviteraš, što je izazvalo podeljene reakcije: "Iju, nisam primetila, stvarno kaže pogrešno prezime", "Lapsus ne znači da je venčanje lažno", "Ko zadrugarima išta veruje?!", "Ostavite devojke na miru ako već niste srećni zbog njihove sreće..." - samo su neki od komentara ispod video-zapisa u kome Matora i Anita izgovaraju sudbonosno "da".

Podsetimo, Jovana i Anita venčale su se u velelepnoj vili procenjenoj na tričava tri miliona evra, a za jedno noćenje platile su 1.000 evra. Njihovi kumovi bili su Marko Đedović i Jovanina najbolja drugarica Tamara, a venčanju su prisustvovali brojni rijaliti učesnici.