14.07.2023.

21:40

Foto: Instagram printscreen/nenadaleksicsha

Džet set

Ša pravi svadbu! Nakon opštinskog venčanja reper organuzuje gala slavlje, njegov prijatelj otkrio sve detalje

Reper i bivši rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša pre tri meseca venčao se u opštini sa tiktokerkom Vanjom Aleksić. 

Ša i njegova izabranica će sledeće nedelje napraviti veliku svadbu za sve najbliže prijatelje i porodicu, što je otkrio Marko Đedović. Đedović je, naime, naveo da je sve odavno zakazano.

Informer

 

- Ša je kod Matore i Anite na venčanju bio sa svojom suprugom. Njima je 20. jula svadba i biće u Kraljevu! Vidi, ja sam rešio da idem po svadbama, jer mi je dosta više da gledam užasne stvari i da slušam o njima, da čitam po portalima o strašnim stvarima... Naravno, pozvan sam i otići ću. Hoću da posećujem vesela dešavanja i da mamuram tri dana nakon toga. Imam pravo na to! - rekao je Marko. 

Informer

 

Nenad i Vanja su se, podsetimo, pre dva meseca prvi put pojavili zajedno u emisiji Ognjena Amidžića.

- Ja sam uz nju postao tiktoker, ne mogu da verujem, više nisam muzičar. Upoznali smo se pre dve godine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Rekao sam da sa njom hoću da provedem ceo život i da sutra idemo u opštinu i brak. Mi se ujutru nismo probudili, ali dva-tri dana posle toga obavestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Las Vegas priča. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam srećan posle ne znam koliko godina - govorio je reper tada.