15.07.2023.

13:54

Foto: profimedia/printscreen

Džet set

Bizarno! Pokojna Voljenka se poistovećivala s Ksenijom Pajčin! Bila je ubeđena da je ista kao pevačica

Voljenka je među poslednjim objavama napravila kolažnu fotografiju na kojoj je ubijena pevačica Ksenija Pajčin i ona sama, a putem koje je svojim pratiocima stavljala do znanja da njih dve liče. 

Informer

Bivša učesnica "Parova" ovom objavom odala je i počast preminuloj Kseniji koju je, očigledno, veoma volela. 

Voljenku su pronašli u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem. Ova tragedija desila se u četvrtak popodne u vili K184 u naselju Perla Marina.

Informer

Kako se navodi, još jedna državljanka Srbije, čije ime nije poznato, došla je u Voljenkinu kuću na zahtev rođaka, koji nekoliko dana nisu mogli da je kontaktiraju. Upravo ona je i otkrila telo.

"Dominikan tudej" piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi.

Kako piše portal "Internacionale noticias", sudski veštak Mario Sezar Lopez, zadužen za slučaj, utvrdio je da je uzrok smrti gušenje utapanjem.

Kako se navodi, u stanu, odnosno na stolu, pronađena je poruka na srpskom jeziku, kao i omanji dnevnik, koji je po svoj prilici Voljenka ostavila.

- Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka - navodi portal.

Srceparajući tekst prati i fotografija preminule majke, kao i sveća, šest svetaca, plišani zečić i Voljenkin pasoš, a sve izgleda kao da je u pitanju neka vrsta rituala.