19.07.2023.

10:55

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Džet set

"Rodila sam devojčicu, živela je 8 dana i nisu nam dali da je sahranimo", ovako je Ana Ćurčić govorila o svojoj bebi

Ana se rasplakala kada je iznela detalje iz svog života, a kako je otkrila devojčica koju je rodila bila je živa i zdrava:

Meni je prvo dete umrlo. Rodila sam devojčicu, živela je osam dana, zvala se Aleksandra. Sa mojim prvim momkom, koji je moja velika ljubav. Imala sam 19 godina. To je bilo dete iz ljubavi, hteli smo da se venčamo. Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, posle 8 dana je umrla. 

Bivša učesnica rijalitija kaže da nikad nije dobila lekarski izveštaj u kome piše da je njena ćerka bila živa, kaže da je to ono što joj kida dušu:

Informer

- Pored toga mi je najveća bol što nikada nismo dobili papir da je živorođena, da je umrla, nisu nam dali da je sahranimo. Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa. On mi je mnogo pomogao, rastali smo se u velikoj ljubavi. Hteli smo da imamo opštinsko venčanje, ali moj kum je poginuo. Ta priča nam se nije dala nikako.

Ana Ćurčić ističe da Aca nikada nije prestao da veruje da im je ćerkica živa:

- On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slaba. Da li je živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla - govorila je nedavno Ana kroz suze. 

Informer