19.07.2023.

12:03

Foto: RTV Pink/insajder

Džet set

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Oglasila se Ana Ćurčić o izgubljenoj bebi: Opet proživljavam istu bol!

Ana je najpre istakla da su je pisanja duboko uznemirila:

Informer

- Strašno je, ne znam ko je to mogao da napiše, ali je to igranje s mojim bolom. I da sam na pragu toga da nađem svoju ćerku, to ne bih delila s medijima. To je za mene veoma bolna tema, nešto s čim se ja borim - u dahu je izgovorila Ana koja je potom priznala da su Aca i ona zaista ušli u proceduru potrage za svojom ćerkom koju su dobili pre 28 godina i kojoj su dali ime Aleksandra:

Informer

- Da ste vi u mojim cipelama, da li biste tražili svoje dete? Tako i ja. Aca i ja tražimo svoju ćerku, ali mi je izuzetno bolno da čitam da smo na korak od toga da je pronađemo. Daj bože da je pronađemo. Mi radimo sve što je normalno da ljudi u takvoj situaciji rade, tražimo je - potvrdila je uznemireno Ana.

S druge strane, Aca se nije oglašavao povodom najnovijih pisanja, ali je on za Informer pre dva meseca, tokom Aninog boravka u "Zadruzi 6" najavio da će njih dvoje zajedno pokrenuti zvanično postupak za pronalaženje izgubljene ćerke.

- Nema nikakvog pomaka, čekam sada nju pa ćemo zajedno da idemo u nadležne institucije da bismo sve to pokrenuli legalnim putem. Mi smo pričali milijardu puta na tu temu i dok niko nije znao. To je neka naša tuga i neko naše istraživanje kroz niz godina - kazao je tada Bulić. 

Podsetimo, danas se pojavila informacija da su Ana i Aca na tragu koji vodi do njihove ćerke. Detektivi koji istražuju slučaj, navodno su pronašli porodicu u Severnoj Makedoniji koja je 1995. godine usvojila devojčicu i dali su joj ime Arina, a za koju se sumnja da je davno izgubljena beba Ćurčićeve i Bulića.