19.07.2023.

15:49

Foto: printscreen

Džet set

Oglasila se Milena nakon Aninih pretnji! Kačavenda odbrusila bivšoj kumi, medijski rat tek sad počinje!

Informer

 

- Hm... Ja kažem "ostaću drug", ali sad je dosta. Samo me gledaj! Tako malo treba da budeš čovek, ali kad neko laže do te mere da više ne zna šta priča... Konačno je moj red da kažem mnogo toga - poručila je Ana na pomenutoj društvenoj mreži.

Njene reči su podigle veliku prašinu, a svi su se zapitali šta je to što bi Ćurčićeva imala da iznese.

Iako se Milena proslavila kao neko kao neko ko nema dlaku na jeziku i detaljno komentariše sva aktuelna dešavanja, na ovu opasku bivše drugarice odgovorila je prilično kratko.  

Informer

 

- Nemam nikakav komentar, sedim i čekam, kao i sva javnost.

Podsetimo, odmah nakon Aninog izlaska iz "Zadruge" njih dve su se udaljile i trudile da u javnosti ne govore transparentno o detaljima svoje svađe, međutim, ubrzo je otpočet medijski rat koji i dalje traje. Prozivke su jedna drugoj upućivale gde god su stigle - na Instagramu, putem portala, pa čak i u TV emisijama, pogotovo u "Narod pita".

Ana je u međuvremenu priznala da je bila šokirana kada je videla samo deo onoga što je u javnosti izjavljivala Milena i optužila je da je brojne stvari slagala i preuveličala, a takođe je bacila sumnju da je Kačavenda zloupotrebila fanove i proneverila novac koji su joj slali. Zbog toga ju je, između ostalog, otpratila sa Instagrama, a potom i blokirala.