21.07.2023.

08:44

Foto: informer/printscreen

Džet set

"To je pridoneo majci svog deteta!" Tara udarila na bivšeg partnera, donela zvaničnu odluku (FOTO)

Tara Simov, bivša rijaliti učesnica i voditeljka, nedavno se porodila i na svet donela dečaka kojem su ona i njen partner, Danilo Raičević dali ime Nikolaj. 

Par je svakodnevno na društvenim mrežama delio svoje intimne trenutke, zbog čega su svi mislili da uživaju u ljubavi, međutim, oni su brzo demantovali. 

Informer

 

Danilo i Tara su se otpratili sa Instagrama, a novopečeni tata je zatim objavio i pesmu "Srećan put" uz opis "Ćao", što je mnoge navelo da posumnjaju da je došlo do kraha ljubavi među njima. Tara se ubrzo posle toga oglasila na na svom profilu. Ona je prvo podelila pesmu, koju je po svemu sudeći posvetila Danilu, a onda je objavila i post u kojem je naglasila da je uznemirena zbog natpisa koji se pojavljuju u medijima. 

Novopečena majka je jutros na svom prifilu podelila niz gnusnih komentara ljudi koji su je osuđivali nakon raskida sa Danilom.

Tara nije želela da ćuti pa je rekla da ne želi da pravi rijaliti na račun svog života i deteta, aludirajući da njen bivši partner to radi. 

Informer

 

- Ja od odnosa gde postoji moje dete koje volim do Boga i nazad i tako beskonačno, da pravim rijaliti neću. Ko je nezreo i nemaran neka to radi - rekla je ona.  

Tara je zatim podelila još jedan stori rekavši da je ne zanimaju komentari drugih ljudi, već samo onoga ko je doprineo da se sve ovo dogodi. 

Informer

 

- I nije bitno ko komentariše, to su sve neki anonimusi bez zuba. Bitno je ko je to pridoneo majci svog deteta. Ovde stavljam tačku - završila je ona.