22.07.2023.

13:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ana Ćurčić najaviljuje pakao Zvezdanu i Kačavendi! Bivša zadrugarka u nedelju otkriva veliku tajnu!

Ana Ćurčić gostujući u emisiji "Narod pita" otkrila je da planira veliko raskrinkavanje svoje nesuđene kume Milene Kačavende i bivšeg dečka Zvezdana Slavnića.

Informer

 

- Snimam lajv u nedelju, pa ću onda ja da kažem šta imam i kako stvari stoje, bez brige. Da se vreme vrati, mlatnula bih ga vrlo rado, jer je samo to i zaslužio. Bolje je što nisam, jer možda mi sad ne bi bilo ovako. Sad sam srećna, nasmejana i sve je kako treba - rekla je Ana misleći na svog bivšeg dečka Zvezdana Slavnića.

Informer

 

- Moja najava za lajv je za mnoge stvari koje su se izdešavale u "Zadruzi" ali i za sve laži koje je Slavnić izneo da kažem šta je istina i da stavim tačku na to.  A biće tema i moja nesuđena kuma Milena Kačavenda i sve šta se dešavalo između nas, samo se strpite do nedelje - rekla je Ana.

Informer

 

Inače, Ana je najavila tužbu protiv Ivana Marinkovića zbog vređanja i pretnji koje joj je uputio u jednoj emisiji krajem juna meseca.

- Sve je u pripremi, čekam još neke finese, ali sam donela odluku da to uradim, da ga tužim - kazala je Ana koja uživa u ljubavi sa Acom Bulićem.

Informer