23.07.2023.

16:30

Foto: Reuters

Džet set

Fenomenalan je i prijatan! Kačavenda otkrila sve detalje poznanstva sa Ronaldom!

Milena Kačavenda skoro dve godine ćutala je i krila da je imala čast da upozna Kristijana Ronalda, ali i da ga ugosti u svom kozmetičkom salonu i popriča sa njim.

- Bilo je to vreme korone, 2021. godine kada je Portugal igrao sa našom reprezentacijom. Ekipa Portugala bila je smeštena u hotelu Hajat, kada od velikog broja obezbeđenja niko nije mogao ni da prođe pored, a ne da uđe u hotel. Em je bila korona, epidemiološke mere na snazi, em velike zvezde tu. Međutim, kako sam držala salon u holu tog hotela, bila sam tamo po ceo dan. I tako je došlo do mog poznanstva sa Ronaldom - priča Kačavenda i objašnjava kako je došlo do njihovog prvog susreta.

Informer

 

- Ronaldo je došao u moj salon u hiperbaričnu komoru. Mogu da kažem da je fenomenalan, jako prijatan i normalan dečko. Jedini problem je obezbeđenje, jer oni ne dozvoljavaju da mu bilo ko priđe. Eto ja sam se slikala sa njim i jedan dečko iz Poljske koji se isto zatekao tu u hotelu - otkrila je Milena i postavila sliku sa slavnim fudbalerom, a malo se našalila uz komentar "Ko ima bolje noge?"