24.07.2023.

18:20

Foto: printscreen instagram

Džet set

Darko Tanasijević pružio podršku novoj voditeljki ''Zadruge''! Evo šta je voditelj rekao o novoj atraktivnoj koleginici!

Darko se prisetio svojih početaka, pa kako bi olakšao novoj koleginici Maši Mihailović, on joj je pružio veliku podršku, a imao je i samo reči hvale.

Informer

 

- Maša je super, mlada nada, devojka koja je stvarno vredna, radna. Snaći će se ona itekako, oštroumna je, brzo potezna je, ima kliker. Zna da bude ozbiljna, zna da začini, vrlo je pametna, bistra, vredna i lepa ko lutka i drago mi je što je to neko video i što joj se pružila ta šansa. Držimo joj palčeve i tu smo zajedno - rekao je voditelj i nastavio: 

Informer

Maša je nova voditeljka rijalitija "Zadruga 7"

- Svako je poseban i zanimljiv na svoj način. Ja sam bio taj koji je pozvao, rekao sam joj: "Čestitam, radimo zajedno, šta god da ti ikada treba, da li drugarski ili profesionalni savet ili pomoć, pozovi u pola dana i pola noći". Nekako sam osećao potrebu da joj to kažem, jer kada sam ja počinjao, ja to nisam imao, a tada mi je to falilo. Nisam imao koga da pitam, a za ove mlađe je bila izražena i sujeta i mnogo toga, pa nisam hteo ni da pitam, jer sam osećao da to možda ne bih bilo iskreno.