27.07.2023.

22:10

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Ivan Marinković i Miljana Kulić ponovo na okupu! Spojio ih sin Željko!

Miljana Kulić organizovala je pravu rođendansku žurku za svog mezimca na jednom privatnom imanju sa bazenom koji se nalazi u okolini Niša. U organizaciji su joj pomogle mama Marija, ali i sestre Ana i Tijana. 

Informer

 

Pored Željkovih drugara iz vrtića, na rođendan je došao i Ivan Marinković koji se u rijalitiju "Zadruga 6" poprilično zbližio sa sinom. On je došao sam, a sve vreme je sedeo za stolom sa Sinišom i Marijom Kulić, dok je Miljana sve vreme obletala oko njega, iako je tu bio i njen dečko Nenad Macanović Bebica.

Informer

 

Mali Željko bio je presrećan što su mu na rođendan došao i spajdermen iz njegovog omiljenog crtaća, pa je sve vreme skakao i imitirao ga. Pored vatrometa, torte na dva sprata, bio i bogat švedski sto ukrašen voćem.

Informer

 

Podsetimo, Ivan od rođenja nije imao kontakt sa sinom, sve dok nije ušao u šestu sezonu "Zadruge", gde je uspeo da ostvari odnos sa malim Željkom. On se i posle izlaska iz rijalitija viđao sa sinom i uzima ga kod sebe na nekoliko dana. Zato i ne čudi što se pojavio na njegovom rođendanu.

Informer