28.07.2023.

14:42

Foto: ATAIMAGES/Aleksandar Jovanovic

Džet set

Lukas u rijalitiju s dve bivše! Aca potvrdio: "Tačno je da ulazim"

Aca Lukas rešio je da uđe u rijaliti gde će se snimati po ceo dan i noć.

- Mirković pokreće potpuno nov rijaliti, Lukas je pristao da uđe, ali ne sam! U šouu će se pojaviti i njegove dve bivše devojke - kaže naš dobro obavešteni izvor i otkriva ko će se još takmičiti:

Informer

 

- Bivše zvezde "Zadruge" Dalila Dragojević i Anđela Đuričić već su potpisale ugovore, kao i Memo Haljevac, pobednik "Farme". Svakodnevno na televiziju dolaze mnoge atraktivne devojke i pričaju s producentima. Među njima je jedna manekenka iz Makedonije, koja će svima pomutiti razum! Dolazili su i neki pevači iz takmičenja "Zvezde Granda", ali ne znam ko je sve potpisao, a ko je došao samo da čuje uslove. Čuo sam da će se takmičiti i jedan poznati bivši sportista, njegovo ime se čuva u tajnosti jer će biti iznenađenje za gledaoce. Mirković sve to čuva u strogoj tajnosti, ni njegovi najbliži saradnici ne znaju sve takmičare!

Informer

 

Mirković je odlučio da rijaliti vodi Milan Milošević.
- Milan će biti jedini voditelj rijalitija. On se odlično pokazao još dok je radio na Pinku, a sad je rekao Mirkoviću da on sve može sam i da mu ne treba pomoć. On će raditi i kao urednik rijalitija, a plan je da traje pola godine - kaže naš izvor.

Informer

 

Pozvali smo Mirkovića, koji nam je otkrio da će i on sa Lukasom ući u rijaliti!
- Biće veoma zanimljivo! Rijaliti počinje prvog oktobra, svi učesnici će moći da izađu kad budu hteli, neće imati obavezu da ostanu do kraja. Ovaj rijaliti je potpun nov i biće društveno odgovoran, ubeđen sam da ćemo funkcionisati bez nasilja. Već prve nedelje u rijaliti ulazimo Aca Lukas i ja! Sve dosadašnje prijave uzimamo u obzir, a kasting pravimo u drugoj polovini avgusta, kada se svi vrate sa odmora - rekao nam je Mirković.

Informer

 

Lukas je takođe potvrdio da će ga kamere snimati dan i noć:
- Tačno je da ulazim na nekoliko dana. Ostao bih i duže, nego imam dosta zakazanih nastupa. Još ne smem da detaljišem, otkriću samo da to neće biti klasičan rijaliti, već nešto potpuno novo na našim prostorima!