30.07.2023.

09:11

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

Džet set

Udaje se Miljana Kulić! Darko Lazić joj peva na svadbi, a evo ko je mladoženja

Miljana je drastično smršala u odnosu na ono kako je izgledala u rijalitiju "Zadruga 6", a najpre je otkrila sve detalje sa rođendana njenog sina Željka, kao i u kakvim je odnosima sa njegovim ocem Ivanom Marinkovićem.

Informer

- Nenad je moja podrška večeras u emisiji. Željkov rođendan je odlično protekao. Ivana sam zvala non-stop, jer protekle četiri godine nije dolazio sinu na rođendan. Obećala sam detetu, a on je par puta slagao da će doći, a to nije uradio, šok bi bio za Željka da ne dođe. Meni nije stalo do Ivana u emotivnom smislu, već zbog sina - rekla je Miljana.

Informer

Kulićeva je, zatim, otkrila i da sprema svadbu za septembar, a publici je saopštila i ko će joj pevati na slavlju. 

- Ivan i ja smo u korektnim odnosima. Željka sam obradovala svim i svačim. Avioni, kamioni. Najveći poklon mu je što sam ja sa njim. Bebica i ja smo super. Bez njega ne mogu da živim. Postoji mogućnost da uđem u Zadrugu 7. Bebica se naljuti, kad ja pravim šou napolju, ali ne ode, proguta to u sebi zna sa kim ima posla. Sledeće godine u septembru je svadba. Darko Lazić će mi pevati na svadbi - rekla je Kulićeva koja je konačno oldučila da se uda za svog dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Informer